Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Betalen en verzenden

Betalen met iDEAL

iDEAL is de populairste manier om aankopen op internet veilig af te rekenen. Betalen gaat via de app voor mobiel bankieren of de site van uw eigen bank. Alle grote banken van Nederland doen mee aan iDEAL. De betaling wordt direct verwerkt. Er komen geen kosten bij. Iedereen die gebruikmaakt van internetbankieren kan betalen via deze methode.

Beveiliging

Betalen en verzenden

Alle betalingen of persoonlijke gegevens zijn beveiligd door een SSL verbinding.

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url.  Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk.


Verzenden van pakketten tot 10kg binnen Nederland

De door u geplaatste bestellingen worden via post.nl pakketpost verstuurd. Zodra uw bestelling hier de deur uit gaat, levert post.nl u de bestelling doorgaans binnen 24 uur uit, echter kan het voorkomen dat uw bestelling langer onderweg is, bijvoorbeeld bij verhoogde drukte of als uw bestelling een weekend overschrijdt.
Verzendkosten binnen Nederland: van € 0,- tot € 50,- aankoopbedrag zijn de verzendkosten € 7,50
Verzendkosten binnen Nederland: boven de € 50,- aankoopbedrag is verzending gratis

Volgen van uw bestelling

U kunt de status van uw bestelling vinden in uw account en de ontvangen E-mail bevestiging.

Bezorgopties en afleverkosten voor fietsen

Koop je bij ons een fiets, dan worden bezorg/afleverkosten van €45,- in rekening gebracht. De kosten zijn voor het veilige vervoer van je fiets vanuit ons distributiecentrum naar een adres binnen Nederland.
Maar u kunt de fiets uiteraard ook kosteloos in onze winkel afhalen.

Verzenden van pakketten tot 5kg buitenland (binnen Europa)

De door u geplaatste bestellingen worden via TNT verstuurd.
Verzendkosten buitenland (binnen Europa): van € 0,- tot € 120,- aankoopbedrag zijn de verzendkosten € 19,50
Verzendkosten buitenland (binnen Europa): boven de € 120,- aankoopbedrag is verzending gratis

Verzenden van pakketten buitenland (buiten Europa)

Op aanvraag.

Ophalen in onze winkel in Heemskerk

Bestelde producten kunnen ook afgehaald worden in de winkel in Heemskerk, het adres is Rijksstraatweg 46, 1964LJ  Heemskerk.

 

Retourneren, herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. na annulering heeft u 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventueel betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@prestofietsen.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 uitzonderingen:

– maatwerk;
– beperkt houdbare producten;
– hygiëne producten;

Waardevermindering:

Als een geretourneerd product kapot, beschadigd of gebruikssporen vertoont omdat het product meer als noodzakelijk gebruikt of getest is om de aard, de kenmerken en de werking te beoordelen en vast te stellen zal de waardevermindering in rekening worden gebracht.

Algemene voorwaarden