WIE WE ZIJN

BESV is een internationaal bedrijf dat elektrische fietsen van hoge kwaliteit produceert en verkoopt. Niet alleen voorzien van unieke en stijlvolle ontwerpen, maar ook uitgerust met geavanceerde softwaretechnologie en focus op innovatie. Om de hoogste graad van precisie en kwaliteit te bereiken, hebben we onze eigen testapparatuur en uitgebreide verificatieprocedures en -systemen ontwikkeld. Zo kunnen we garanderen dat de kwaliteit van onze productie van hetzelfde hoge niveau is als ons ontwerp.

Besv
besv trekking

ONZE TOEWIJDING

Om succesvol te zijn in de elektrische fietsmarkt, moet je de klant een e-bike bieden die spannend is en anders dan de concurrenten. Daarom hebben en blijven we ons richten op het ontwikkelen van een unieke en geweldige gebruikerservaring. Aangezien dit de kern is van het merk BESV, is het ook de leidende kracht voor onze management-, operationele en marketinginspanningen.

ONS VERHAAL

BESV zet zich in om voor iedereen een geweldige ervaring te creëren door op een e-bike te rijden. Daarom werken we met al onze krachten om hoogwaardige elektrische fietsen en accessoires te ontwerpen. BESV combineert geavanceerde softwaretechnologie, productie-innovatie en unieke, stijlvolle ontwerpen. Dit alles in het licht van het bieden van een werkelijk geweldige gebruikerservaring aan klanten en gebaseerd op onze vier onderstaande principes:

Beatiful

BESV maakt producten die tot de verbeelding spreken en opwindend zijn, omdat we geloven dat design inspirerend moet zijn en vanuit het hart moet worden ontwikkeld. Al met al zijn onze fietsen niet alleen functioneel, maar zien ze er ook nog eens fantastisch uit.

eco-friendly

Wij, als internationaal bedrijf nemen onze verantwoordelijkheid richting het milieu. Op basis van innovatieve technologieën maken wij duurzame producten die bijdragen aan een verbetering van het milieu, met het oog op nu en op de toekomst.

smart

Met behulp van de meest geavanceerde technologieën maken we onze producten intelligenter om de gebruikerservaring te optimaliseren. Zo zijn onze e-bikes niet alleen responsief, maar ook intuïtief voor verschillende gebruikers en veranderende omstandigheden.

vision

Samen vertegenwoordigen deze drie principes een Visie voor alles wat we doen en vormen ze de beginletters van onze naam-BESV. Het zijn ook deze principes die leiden tot onze uitzonderlijke producten. Echt geweldige e-bikes met trapondersteuning voor een fantastische rijervaring.