x

Retourneren, herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de web winkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via sales@prestobikes.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 10 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Uitzonderingen:

  • Maatwerk;
  • Beperkt houdbare producten;
  • Hygiëne producten;
  • Waardevermindering:

Als een product kapot, beschadigd of gebruikssporen vertoont omdat het product meer als noodzakelijk gebruikt is om de aard, de kenmerken en de werking te beoordelen en vast te stellen zal de waardevermindering in rekening worden gebracht.