Sleutelservice voor uw fietsslot

sleutelservice voor uw fietsslotSleutelservice voor uw fietsslot

Sleutel van uw fietsslot weg?

Bij aanschaf van een nieuwe fiets of fietsslot worden altijd twee fietssleutels meegeleverd. Altijd handig voor het geval u één sleutel verliest. Bij verlies van één sleutel is het raadzaam om meteen een extra sleutel bij te bestellen.
Bestel hier een nieuwe sleutel voor uw fiets, wij hebben twee bedrijven geselecteerd die gespecialiseerd zijn in het maken van fietssleutels.

Axa is het meest voorkomende merk fietsslot op de Nederlandse markt, met de online sleutelservice kunt u eenvoudig een sleutel bestellen.

LET OP: een nieuwe sleutel dient te worden besteld bij de slotleverancier! Een sleutel die door een willekeurige ‘sleutelmaker’ is gemaakt voldoet niet aan de eisen. Bij diefstal zal de verzekeraar, bijvoorbeeld Unigarant of Enra, in geval van diefstal niet uitkeren. Wanneer een sleutel wordt vervangen dient dit te worden doorgegeven aan de verzekeraar.

AXA sleutelservice

sleutelservice voor uw fietsslot

Jutkey is een erkent en gespecialiseerd bedrijf in het vervaardigen van allerlei sleutels zoals fietssleutels, autosleutels en bureausleutels, en het leveren van sloten en cilinders. Voor al uw sluitwerk kunt u bij Jutkey terecht. Jutkey Sleutel en Slotentechniek verzorgt ook de fietssleutels voor Trelock ring en beugelsloten in Nederland. Via de Jutkey webwinkel kunt u direct uw Trelock fietssleutel bestellen.

Ga naar Jutkey Fietssleutels

sleutelservice voor uw fietsslot
Voor alle ABUS sleutels kunt u terecht bij de officiele ABUS sleutelservice.

ABUS sleutelservice